Langyos tejben felfuttatom az élesztőt a pici cukorral, addig kimérem a hozzávalókat. Összegyúrom a hozzávalókat és 3 részre osztom. Ha nagyon lágy a tészta, akkor érdemes hűtőbe tenni, hogy visszadermedjen a margarin.
Kinyújtom az első gombócot négyzet alakúra, amekkora a gáztepsi. Sütőpapírt teszek alá, majd mehet a tészta. Megkenem a baracklekvár felével, majd a diót és a cukrot összekeverem és a felét rászórom a lekvárra. Ezt a folyamatot még egyszer ismétlem, majd a tetejére a harmadik kinyújtott tészta kerül. (Én szeretem, ha vastagabb a tészta, így hagytam 1-2 órát kelni. De akár azonnal süthető is.)
180 fokon 25-30 perc alatt megsütöm, ha a teteje szép aranysárga, akkor készen van. Kiveszem a sütőből és hagyom kihűlni.
A csokoládét mikróban percenként keverve felolvasztom (vagy gőz fölött), összekeverem az olajjal. A zserbót megfordítom, hogy a teteje az alja legyen, így szép egyenletes felületet kapok a csoki alapjának. Ráöntöm az olajos csokoládét és óvatosan eloszlatom rajta, hogy mindenhol befedje.
Hűtőbe teszem, és a csokoládé keményre dermed. Forró vízben melegített, szárazra törölt késsel szép szeletek vágok.