Kapcsold be a sütőt, és melegítsd elő 180 fokra!
A tésztából készíts egy hengert, és oszd fel 4 egyelő részre!
Mindegyik részből gyúrj egy-egy gombócot!
Vedd elő az első gombócot, és sodrófával nyújtsd egyenletes vastagságúra! A tepsinél egy picit nyújtsd nagyobbra, hogy a szélét fel tudd hajtani.
Az első adag tésztát tedd bele a sütőpapírral bélelt tepsibe, kend rá baracklekvár harmadát, és szórd meg a cukros dióval!
Ismételd meg ezt a többi tészta gombóccal is! A legfelső tészta rétegre már nem kell töltelék, viszont egy villával szurkáld meg, hogy a gőz távozni tudjon.
Alsó-felső sütéssel, 180 fokon süsd 40 percig!
Amikor kisült, rácsra helyezve hagyd hűlni legalább 50 percig! Az sem baj, ha egy éjszakára így hagyod, és csak másnap vonod be a csoki bevonattal.