Zserbó cukrászda Magyarországon, a legjobb zserbó cukrászdák.

3+1 zserbó cukrászda Magyarországon!

Szerző: Horváth Angéla |
2022.05.12. |

A zserbó története nagyon érdekes és sok-sok évre nyúlik vissza. Mára már szinte biztos, hogy ha belépünk egy cukrászdába, zserbó biztosan akad majd a kínálatban. Na de tudtad, hogy vannak kifejezetten zserbó cukrászdák? Ismerd meg az általunk bemutatott 3+1 zserbó cukrászdát. 1. Gerbeaud Kávéház

A Gerbeaud Kávéház Budapesten, az V. kerületi Vörösmarty tér 7–9. szám alatt helyezkedik el. Ez a zserbó cukrászda Budapest, sőt Magyarország egyik legszebb és legrégibb gasztronómiai ékessége. A Kávéház neve Gerbeaud Emilhez fűződik. Működését 1858-ban kezdte meg Kugler Henrik, akinek mivel nem volt utódja Emilre hagyta szeretett cukrászdáját. Ez idő alatt többször költözött a cukrászda Budapesten belül, míg nem 1970-ben átkerült a jelenlegi helyére. 
A Gerbeaud Kávéház nyitvatartása: A képen beltéri, díszített, bútor, beállítás látható

Automatikusan generált leírás

  • Hétfő-csütörtök: 9:00-19:00
  • Péntek, szombat: 9:00-21:00

A cukrászdáról tudj meg többet itt!

2. Zserbó Cukrászda Pécsen

A Pécsi Zserbó Cukrászda Pécsett, a Rókusalja utca 9. szám alatt álló épület. Ez a cukrászda 2010-ben nyílt az egyetemi városrészben. Fiatalos és friss stílusával nagyon hamar elnyerte az egyetemisták tetszését. Az itt megvásárolható sütemények különlegessége az, hogy a megszokott formától eltérően jelennek meg a különböző sütik, torták. Az itt dolgozó cukrászok mindig kitalálnak újabbnál újabb formabontó ötleteket. 

A Pécsi Zserbó nyitvatartása: 

  • Hétfőtől-vasárnap: 8:00-20:00

Bővebb információkat itt találsz! A képen szöveg, beltéri, padló, mennyezet látható

Automatikusan generált leírás

3. Mézes Zserbó Cukrászda

A Mézes Zserbó Cukrászda 2013-ban nyitotta meg kapuit Hegyeshalmon, a Filmszínház utca 2/b. alatt. Kiváló minőségű, házi jellegű süteményekkel állnak vendégeik rendelkezésére. A cukrászda fő profilja az évek során alakult ki esküvőkre és rendezvényekre való sütemény, illetve torta készítésre. Az édességek mellett sós sütikkel és fagylattal várják vendégeiket. A Mézes Zserbó Cukrászda nyitvatartása:A képen szöveg, beltéri, padló, fal látható

Automatikusan generált leírás

  • Hétfő: szünnap
  • Kedd-vasárnap: 9:00-18:00

Képeket és további információkat itt találsz!

4. Buji Zserbó Cukrászda

A Buji Zserbó Cukrászda 2000-ben költözött át saját tulajdonú üzemébe, ami 2017-ben esett át egy nagy felújításon. Az üzlet a Buj, a Rákóczi utca 6-os szám alatt helyezkedik el. A Cukrászdában kiemelt hangsúlyt fektetnek a termékek minőségére. Kínálatuk között megtalálhatók finompékáruk, illetve cukrász különlegességek. A sütemények előállítása és forgalmazása mellett új és régi, elfeledett receptek felkutatásával is foglalkoznak.  

A Buji Zserbó Cukrászda nyitvatartása:

  • Hétfő-vasárnap: 10:00-18:00

Elérhetőségekért és információkért kattints ide!